Blog

Goed geïnformeerd de toekomst in met een medium

Heb je problemen in je relatie of ga je een nieuw zakelijk avontuur aan waarbij je spirituele sturing kunt gebruiken, dan doe je er goed aan een medium in te schakelen die je hierbij kan adviseren. Mediums krijgen namelijk antwoorden binnen via het kosmos door middel van spirits, kaartleggingen, handlezingen en andere methodieken. Dit zijn inzichten die jij en ik niet zelf kunnen inzien en waar het talent waar mediums mee geboren zijn uitkomst biedt.

Hoe weet je welke medium je het beste kan helpen?

De kosmos stuurt je vaak vanzelf op het juiste pad. Kijk je bijvoorbeeld op de website van Mastermedium, dan valt je oog vanzelf op de helderziende die het beste aansluit bij jouw probleem of vraagstuk. Op de website zie je de onder de profielfoto’s van de paragnosten ook wat hun talenten en focusgebieden zijn.

Bron: http://www.mastermedium.nl/

Heb ik er meer aan om een daghoroscoop of weekhoroscoop te lezen?

Vaak krijgen we de vraag of het volgen van een daghoroscoop of een weekhoroscoop meer zin heeft. In dit artikel gaan we in op deze vraag.

De eigenschappen van een daghoroscoop

Als je elke dag op de hoogte wilt zijn van jouw kansen en risico’s op persoonlijk, financieel en relationeel vlak dan doe je er goed aan om een daghoroscoop te lezen.

De eigenschappen van een weekhoroscoop

Een weekhoroscoop geeft je de mogelijkheid om op de komende week te anticiperen. De horoscoop zal als gevolg hiervan minder informatie bevatten gericht op één dag, maar richt zich met haar sturing op alle zeven dagen.

En hoe zit het dan met jaarhoroscopen?

Een jaarhoroscoop is vooral interessant als je je op het komende jaar wilt voorbereiden. De voorspellingen in de jaarhoroscoop zijn van toepassing op het gehele jaar en zijn vaak wat meer algemeen uiteengezet. Voor details kan je beter bij een dag-, week- of maandhoroscoop zijn, waarbij eerstgenoemde natuurlijk het meest specifiek kan zijn.